Fotókon a tehén, aki kutyának képzeli magát


Moonpie egy fiatal törpemarha, aki 12 kutyával él együtt, és azt hiszi, ő is egy közülük. A cuki állatra egy aukciósház árverésén bukkant egy férfi, aki meg is vette, és azonnal elvitte a bocit barátjához, Janice Wolfhoz, a Rocky Ridge Refuge

Sanctuary nevű állatmenhely alapítójához. Mivel éppen rosszak voltak az időjárási körülmények, és Moonpie túl kicsi volt ahhoz, hogy kint legyen a többi tehénnel, Janice úgy döntött, hogy a lakásban tartja, egész falkányi kutyájával együtt.

A legjobb barátok

 

Janice elmondta, hogy Moonpie elfogadta és a barátaiként kezeli a kutyákat, akik szintén úgy gondolják, hogy a mini tehén a csapat teljes értékű tagja. A menhely tulajdonosa szerint az ilyen sorsukra hagyott állatok nem sokat tudnak a saját fajtájukról, ezért egyszerűen alkalmazkodnak a körülményekhez. Az ebek szinte helyettesítik Moonpie anyját: úgy tisztogatják, mintha a saját kicsinyük lenne, és mindig örömteli izgalomba jönnek, ha meglátják őt.

Moonpie és egyik érdeklődő barátjaMoonpie különösen kedveli Spackle-t, a siket bull terriert, valósággal elválaszthatatlanok. Janice szerint a kutyái már sokféle mentett állattal találkoztak, így különösen elfogadóak, és úgy tekintenek a bocira, mint egy barátra, akit szeretni kell. Képeken a különös kapcsolat!

Image #0

Új gazdija még azt is megengedi Moonpie-nak, hogy a kutyákkal együtt a kanapén heverésszen.

packle-lel hamar a legjobb barátokká váltak.

Image #1

Image #2

Moonpie persze a többi kutyával is remekül kijön, akik saját kölykükként kezelik a bocit.

Így telnek a mindennapjaik: sok-sok bújás és szeretet.

Image #3

Janice, a gazdájuk rengeteget fotózza a nem mindennapi kis társaságot.

Image #4Moonpie gyakran szinte kutyaként viselkedik.

Image #5

következő hír
előző hír

Hozzászólások:

Nincsenek hozzászólások!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
További hírek