ÍGY CSAJOZZ/PASIZZ KUTYÁVAL


Jól jönne már egy igazán romantikus kapcsolat? Ha téged is csak valahogy úgy ismernek a környéken, hogy a „Buksi gazdája”, lehet, hogy ideje változtatnod egy-két dolgon. A kutyasétáltatás remek alkalom az ismerkedésre, így ha még nem találtad meg az igazit, a kutyád összehozhat vele. Itt az Egyedi kutyánál már nem egy kutyafuttatón indult love story-t hallottunk már, ezért nem kizárt, hogy a tied lesz a következő.

Keress valaki hozzád illőt

Téged is rendszeresen megállítanak kutyasétáltatás közben az ellenkező nem képviselői? Lehet, hogy az érdeklődés nem csak a kutyádnak szól! Sokan bátrabban mernek beszélgetést kezdeményezni, ha találnak egy jó apropót (jelen esetben a kutyádat) rá. Ráadásul akivel így ismerkedsz meg, az jó eséllyel a kapcsolat komolyra fordulása esetén sem akarja majd kiutálni kedvencedet.

Fordítva is működhet a dolog: sok kutyatartónál két szűrő is van. Az egyik, hogy a leendő partner fogadja el a kutyát, a másik pedig, hogy a kutya is fogadja el a leendő társat. A kutyák időnként valóban jobb emberismerők nálunk, hiszen az ő ítélőképességüket biztosan nem homályosítja el egy megnyerő mosoly, vagy egy mélyebb dekoltázs.

Ha pedig egy másik kutyatartóval találkozol, legalább egy közös témátok már biztosan van: a kutyatartás.

Tanuld el a kutyádtól a boldog kapcsolat titkait

kapcsolat és kutya

Minden kapcsolat egy lehetőség a tanulásra, és ez igaz az állatokkal való kapcsolataidra is.

1. Ne tartogasd a haragod!

Ha későn érsz haza, ha egyik nap nem érsz rá hosszú sétát tenni, ha véletlen rálépsz a lábujjára, a kutyád biztosan nem fog órákig vagy napokig tartó duzzogással reagálni. Pár perc, és a „Mi a bajod?” kérdésre, minden bizonnyal őszinte lenne a „Semmi.” válasz.

2. Mindig örülj, ha láthatod a párod!

Amikor hazatérsz, a kutyád biztos, hogy nem lesz rátapadva a TV képernyőre vagy az okostelefonjára, hanem eléd megy, és örömmel üdvözöl. Szakértől szerint a párkapcsolatainknak is jót tenne ez a fajta viselkedés: köszöntsd a párodat csókkal, öleléssel, mosollyal, értékelni fogja.

3. Vigyél örömöt a kapcsolatba!

A kutyák bármikor kaphatók bármilyen szórakozásra: egy kocsikázás vagy egy labdázás a parkban -nekik teljesen mindegy. Azok a párok, akiknek hasonló a hozzáállása, rendszerint sokkal tovább együtt maradnak. Az új, közös élmények és a sok nevetés ugyanis hozzájárulnak a szerelmet fenntartó hormonok termelődéséhez és a boldog kapcsolathoz.

4. Bár a kutyád szívesen van veled napi 24 órában, ugyanúgy élvezi, ha napozhat a kertben vagy a többi kutyával játszhat

Az együtt töltött idő fontos a kapcsolatokban, de ha rendszeresen szánsz egy kis időt csak magadra, és a partneredtől függetlenül is tudod élvezni az életet, boldogabbak lehettek. Az így szerzett élményeket ezután még nagyobb öröm lesz megosztani a pároddal!

Adj jelt magadról

kapcsolat és kutya

Lehet, hogy a leendő párod minden este az ablakból figyel titeket séta közben, és magában azt találgatja, vajon szingli vagy -e, vagy sem. Könnyítsd meg a dolgát egy humoros (vagy éppen halálosan komoly) egyedi feliratos kutyahámmal: a hámon jelezheted a többieknek, ha épp szingli vagy, kiírhatod a telefonszámodat, vagy megcsillogtathatod szórakoztató és humoros oldaladat – a feltűnés garantált, a siker pedig csak rajtad áll!

következő hír
előző hír

Hozzászólások:

Nincsenek hozzászólások!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
További hírek